Aerovision Menu
Sociale media
Contact informatie
Adres

Op Het Heysterveld 2, 3700 Tongeren

Email

info@aerovision.be

Tel.

+32 478 573 138

Diensten

Luchtfotografie en Luchtvideo's

Reclame

Luchtfotografie is voor de reclamewereld een sterk medium. Sprekende luchtfoto's van vastgoed of bedrijven missen hun doel zeker niet. De foto's zijn royalty free en geschikt voor publicaties en drukwerk.

Inspectie

Inspecties van industriële installaties vanuit de lucht zijn vaak een noodzakelijk onderdeel van de veiligheidsprocedure. Dit kan duur uitvallen als u regelmatig inspectie met helikopter moet laten uitvoeren. Luchtfotografie met behulp van op afstand bestuurbare drones is het betere en goedkopere alternatief.

Verzekeringen

Laat een zo getrouw mogelijk beeld maken van de brand- of waterschade, het verkeersongeval of de natuurramp. Luchtbeelden zeggen hier letterlijk meer dan 1000 woorden.

Evenementen

Wilt u een totaalbeeld van het door u georganiseerd sportevenement? Uw openluchtbedrijfsfeest? Uw jaarlijks muziekfestival? Redenen genoeg om onze drones de lucht in te sturen.

Vastgoed / Immobiliën

De vastgoedmarkt is heel uitgebreid en het is soms moeilijk om met een interessant pand toch nog op te vallen tussen duizenden immo-zoekertjes. Overtuig potentiële kopers om een woning te bezichtigen door gebruik te maken van een luchtfoto die het vastgoed vanuit een origineel perspectief in de kijker zet.

Onze drones schieten uw beelden!

Sinds de intrede van de drone zijn we in staat om luchtbeelden te maken die voorheen onmogelijk of te kostelijk waren. Aerovision maakt handig gebruik van deze nieuwe techniek om originele beelden af te leveren op maat van de klant. Tevens is de drone een milieuvriendelijk alternatief en vliegen wij zonder CO2-uitstoot.

Waarom kiezen voor Aerovision?

Betaalbare luchtfotografie voor iedereen

Professionele aanpak van uw project

Superscherpe luchtfoto’s of HD video