Aerovision Menu
Sociale media
Contact informatie
Adres

Op Het Heysterveld 2, 3700 Tongeren

Email

info@aerovision.be

Tel.

+32 478 573 138

Techniek

Mikrokopter Okto XL en 3DR Solo - Betrouwbare technologie voor luchtfotografie en -video

Onze beelden worden gemaakt met behulp van een op afstand bestuurbare drone voorzien van een Sony Nex-5R camera of full HD videocamera. Onze kleinere 3DR Solo drone is uitgerust met de nieuwste Gopro HERO 4 Black waarmee opnamen in 4K mogelijk zijn. Eens in de lucht vliegen deze drones geheel zelfstandig waardoor de piloot zich kan concentreren op het maken van de beelden.

De camera is onder de drone gemonteerd in een gyroscopisch gestabiliseerde "gimbal". Daardoor behoudt deze steeds zijn horizontale positie, ongeacht de drone schuin vliegt of zich positioneert tegen de wind. In deze gimbal kan de camera draaien en geïnclineerd worden om zo beelden te maken vanuit verschillende invalshoeken en hoogten.

Verder beschikken wij over een live camera systeem waardoor de beelden die gemaakt worden door de drone rechtstreeks verzonden worden naar een grondstation waarop de klant kan meevolgen op een monitor. Dit verhoogt de nauwkeurigheid en het slagingspercentage van de beelden.

Uiteraard zijn we afhankelijk van het weer. Er kan niet gevlogen worden in regen en mist of tijdens te harde wind (max. 4 Beaufort). Vergeet niet dat ook de zonnestand een bepalende factor is voor geslaagde foto's. In de planningsfase dient hier rekening mee gehouden te worden.

Mikrokopter Okto XL en de 3DR Solo

Mikrokopter Solo

Toepassingen

Video

Brasserie Bij Peter, een tevreden klant...